Mentaltræning Nordsjælland

Mentaltræning sport

Individuelle forløb til sportsudøvere med ambitioner

Med udgangspunkt i dine behov, mål og drømme, vil du lære at håndtere de udfordringer, der følger med en karriere som elitesportsudøver – både på og uden for banen.

Mentaltræning til sportsudøvere

Oplev gevinsten allerede efter få sessioner.

Mentaltræning til dig der vil:

Den gode nyhed er at jeg kan hjælpe dig

Jeg er her for at støtte og hjælpe dig med udgangspunkt i dit talent og dine mål og drømme.

Træn dine mentale færdigheder

I mentaltræning arbejder du med dig selv og lærer at træne de psykologiske områder, der kan optimere din udvikling og præstationsevne. Du lærer dine styrker at kende, så du bedre kan håndtere dine begrænsninger. Du får strategier til at udvikle disse, så du står stærkere i dig selv – både på og udenfor banen.

Mental styrke er ikke medfødt

At være mental stærk er ikke en medfødt egenskab – det er noget som kan læres gennem et mentaltræningsforløb. Mental styrke og robusthed kan trænes på lige fod med taktik og fysik og vil være færdigheder, der modsat din fysiske formåen, forbliver intakt, når du først har lært det.

Få det optimale ud af dit talent

Som sportsudøver bruger du mange timer til træning, og det er ærgerligt, hvis du ikke formår at bringe det bedste frem i dit spil. Vil du se, hvor god du i virkeligheden kan blive? Kontakt mig og få et mentaltræningsprogram netop til dig.

På et individuelt forløb hos mig får du:

FAQ

Jeg anbefaler et længerevarende træningsforløb som tilpasses i takt med din udvikling. Efter din gratis forsamtale beslutter vi det videre forløb og starter typisk med 5 sessioner. Vi evaluerer løbende udbyttet af din træning og fortsætter så længe det giver mening for dig.

Mange atleter efterspørger mit pakkeforløb, der består af:

  • 5 fysiske samtaler á 75 minutter

  • 5 online sessioner via Zoom som turneringsforberedelse á 30 minutter (typisk dagen før eller på kampdagen

  • 2 turneringsobservationer enten fysisk eller via videooptagelse op til 2 timer

Samlet pris kr. 9.500 (du sparer kr. 2.500)

Du kan se alle mine priser på mentaltræning her

Der vil være flere lighedspunkter og også forskelle.

Jeg har stået på sidelinjen med topatleter i mange år både som træner og mentaltræner, hvilket gør at jeg har en forståelse for, hvordan du har det under pres og, hvorfor det er svært. Jeg kan hurtigt analysere, hvad der skal til for at skabe de mentale forbedringer, du har brug for, og kan give dig redskaber til at arbejde med dem.

En sportspsykolog har en almen teoretisk uddannelse, der dækker bredt, hvor min baggrund som NLP psykoterapeut er specialiseret i elitesport, hvilket giver mig en mere praktisk tilgang til mentaltræningen.

Ja, jeg tilbyder samtaler online via Zoom. Det betyder at vi kan tale sammen uanset, hvor du befinder dig i verden.

En samtale varer som udgangspunkt omkring en time. Der defineres fokuspunkter, styrker og udfordringer. Vi arbejder på en handle -og træningsplan, så du ved, hvad og hvordan du skal træne dine mentale målsætninger.

Samtalen afholdes enten i mine lokaler i Charlottenlund eller i din sportsklub efter aftale.

Du vil få en forståelse for, hvorfor du bliver påvirket i pressede situationer. Du vil bl.a. komme til at forbedre din mentale styrke, komme til at stå sikrere i dig selv, få redskaber til at præstere bedre og lære mentale værktøjer du kan bruge allerede efter første session.

Ja. Mentaltræning kan dog være sværere at måle effekten af, da der er mange faktorer der spiller ind som kan påvirke resultatet.

Læs også: Derfor betyder det rette mindset alting i elitesport

At håndtere nervøsitet er et mål for alle atleter. Er nervøsiteten begrænsende for præstationsevnen arbejder vi på årsagen til den opståede stress og vi finder måder der kan hjælpe dig i situationen når den opstår.

Negative tanker kommer ofte af tvivl på egne evner, skuffelser eller frustrationer. De er forstyrrende og kan påvirke din præstationsevne negativt.

Negative tanker kommer ofte af tvivl på egne evner, skuffelser eller frustrationer. De er forstyrrende og kan påvirke din præstationsevne negativt.

Ja, alle der dyrker sport uanset niveau, vil opleve en mærkbar gevinst ved at blive stærkere mentalt. Mentaltræning et område der kan løfte dit sportslige niveau markant.

Du skal være klar, motiveret og ambitiøs til at arbejde med dig selv, og at du imellem sessionerne har fokus på de træningsmål, som du ønsker at forbedre.

Skriv i kontaktfeltet, så vil jeg sende nogle forslag til, hvornår vi kan afholde din første gratis forsamtale.

Du kan se priser på mentaltræning og supervision her

Har du spørgsmål af nogen art, er du også velkommen til at kontakte mig 

Som udgangspunkt kan jeg hjælpe sportsudøvere med mental træning indenfor alle sportsgrene.

Hos Mentaltræning Nordsjælland tilbyder vi også supervision til trænere og ledere samt samtaler og sparring med forældre til unge sportsudøvere

Om mig

Jeg arbejder med dedikerede sportsudøvere, der ønsker forbedringer på de mentale områder. Med mere end 25 års erfaring inden for elitesport har jeg specialiseret mig i den mentale del af talentudvikling, og jeg hjælper talentfulde atleter med at opnå deres fulde potentiale. Jeg har stor viden om de mentale krav, der er nødvendige for at opnå toppræstationer, uanset hvilken sportsgren du dyrker.

Som uddannet NLP psykoterapeut og tidligere elite-badmintontræner på internationalt niveau er jeg en faglig dygtig og kompetent mentaltræner. Jeg har stor viden, et stærkt teoretisk fundament og enorm erfaring fra sportens verden.
Mental træning af unge sportsudøvere

Start med en gratis afklarende samtale

Inden du beslutter dig for, at Mentaltræning Nordsjælland er noget for dig, starter vi med en gratis samtale.

Her kan du blive afklaret på alle dine spørgemål og overvejelser. Du kan fortælle om dig selv, dine mål og hvad du gerne vil være bedre til. Ud fra det vil jeg komme med nogle forslag til, hvordan vi bedst arbejder på at gøre dig stærkere på de områder.

Der vil også være mulighed for, at du kan høre om, hvordan jeg arbejder.

Jeg vil kontakte dig, og her kan vi aftale et tidspunkt som passer os begge, hvor vi kan tale sammen. Måske vil du også have andre med i samtalen f.eks. din træner, eller forældre.

Blogindlæg